NANO 2 MENEMUI ANDA! VOOPOO DRAG NANO 2 telah dilancarkan dengan hebat!

11-04    

Pada 18 Oktober, VOOPOO secara rasminya telah mengumumkan pelancaran produk baharu DRAG NANO 2 di luar negara. Selepas dua tahun, generasi kedua siri NANO telah dilancarkan, dengan reka bentuk yang menarik serta pelbagai teknologi canggih seperti output tiga gear dan pengisian e-jus terkemuka. NANO 2 merupakan peningkatan berganda dari segi nilai serta ciri-ciri.

Kebocoran manuskrip telah mencetuskan perdebatan

Beberapa minggu yang lepas, sebuah dokumen reka bentuk yang di namakan U055 telah bocor di tapak vape utama serta mencetuskan pelbagai minat dan spekulasi. Walau bagaimanapun, kebocoran ini lebih banyak di perkatakan di Internet dan selebriti vape dan KOL telah berdiskusi dengan penuh terujaan mengenainya, sekaligus menunjukkan betapa menarik dan inovatifnya NANO 2 yang baru, dan bagaimana ia dengan sempurna menepati slogan "A New Big Deal" nya.

Reka bentuk penetapan trend

Antara aspek NANO 2 yang paling mengagumkan adalah reka bentuk "pernyataan bergaya". Sama ada anda tinggal di kejiranan dengan papan selaju yang sporty atau di pentas RAP neon, NANO 2, dengan lanyardnya sendiri, akan menyerlahkan anda sebagai lelaki yang hebat di khalayak ramai, menikmati vape pada bila-bila masa, di mana sahaja. Satu kejayaan dalam reka bentuk, NANO 2 bukan sekadar memenuhi semua keperluan menghisap vape bahkan akan menjadi item fesyen yang perlu para hipster miliki.

Aliran udara infiniti dan kuasa yang boleh di laras akan menyerlah di pasaran

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif VOOPOO, Everest, "Drag Nano 2 bukan sekadar produk utama VOOPOO di dalam kategori POD, bahkan turut merupakan produk strategik syarikat untuk tahun ini, dengan prestasi yang melonjak berbanding dengan produk serupa sebelumnya." Aliran udara tanpa had dan kuasa boleh laras pada awalnya merupakan teknologi canggih yang hanya eksklusif untuk produk MOD, namun selepas pelbagai percubaan dan melalui usaha penyelidik VOOPOO yang berterusan, ia telah berjaya digunakan pada NANO 2.

Ditubuhkan pada 2017, VOOPOO telah berkembang pesat dalam tempoh yang singkat dan kini dijual di seluruh dunia. VOOPOO merupakan perusahaan berteknologi tinggi yang mengintegrasikan operasi R&D, reka bentuk, dan operasi jenama. Ia mempunyai empat siri produk utama: DRAG, VINCI, ARGUS dan Siri V.

AMARAN: Produk ini boleh digunakan dengan produk e-cecair yang mengandungi nikotin. Nikotin adalah bahan kimia yang boleh menyebabkan ketagihan.


Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari https://www.voopoo.com/, dan ikuti laman IGFacebook dan TikTok kami.

 

Urusan Perniagaan: sales@voopoo.com

Urusan Media: Kai@voopootech.com

             dean@voopootech.com

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.