Lebih dari 6 juta jualan di peringkat global, kisah di sebalik VOOPOO VINCI

11-04    

Sebagai salah satu jenama vaping yang paling berpengaruh di dunia, dengan jumlah lebih dari 6 juta jualan VINCI di seluruh dunia, VOOPOO ada pelbagai sebab untuk meraikannya.

1f6107f6aa115a0aeabedfcd9baa61d

Untuk tujuan ini, VOOPOO menggunakan Acara Penghargaan VINCI Jualan Juta untuk beri sesuatu kembali kepada peminat-peminat globalny dan telah melancarkan kempen untuk 600 Duta Berpengalaman VINCI Global untuk alami tarikan estetika berteknologi baru sekali lagi.

Dilahirkan untuk menjadi artis, VINCI direka bentuk secara estetik

Koleksi VOOPOO VINCI dicipta dengan tepat mengikut prinsip reka bentuk dan pemikiran berfalsafah Leonardo da Vinci, dibina dengan terperinci melalui seni warna, cahaya dan perubahan bayang-bayang untuk mencipta reka bentuk yang paling berfesyen dan estetik yang tren.

VINCI Pod, sebagai contoh, diperbuat menggunakan proses paling sukar dalam industri “tekstur tunggal, salutan tunggal”. Pada masa yang sama, lapisan AG pada permukaan adalah anti cap jari dan silau, menjadikannya kelihatan baik dan berkuasa dalam tapak tangan ana.

VOOPOO percaya dengan kukuh bahawa hanya melalui penukangan yang teliti, kami dapat mencipta produk sempurna yang sangat sesuai untuk para pengguna vape.

Inovasi Berinovatif Mod Pod

Pada tahun 2019, VOOPOO diasaskan atas dasar bahawa sama ada pendahulunya berkuasa dalam prestasi tetapi tidak mudah alih, atau mudah alih tetapi tidak begitu serba boleh. Dengan adanya VINCI memecah sempadan tradisional MOD dan POD, mengisytiharkan datangnya era keserasian antara mod dan pod.

Dengan VINCI, ianya berinovatif, ciptaan berimaginasi berasarkan keperluan sebenar para pengguna vape. Mod dwi vaping manual dan automatik, gegelung atomizer padanan pintar, reka bentuk kapasiti yang boleh dilihat, rekod PUFF,setiap fungsi datanya daripada pandangan para pengguna vape VINCI yang setia.

Siri VINCI ialah definisi VOOPOO tentang pengecilan vaping, mencipta produk berinovatif yang lebih pintar dan mudah alih. Pada tahun 2019, VINCI telah dianugerahkan dengan Anugerah Peranti Terbaik di Dunia oleh ECC di AS, dan VINCI X telah dianugerahkan dengan Anugerah Inovasi Peranti Terbaik oleh VAPEXPO di AS, menjadikannya salah satu produk Mod Pod terlaris di dunia pada tahun 2019.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari https://www.voopoo.com/, dan ikuti akaun-akaun kami di IG, Facebook dan TikTok.

Hubungan Media: wind@voopootech.com 
Hubungan Perniagaan: sales@voopoo.com

AMARAN: Produk ini menggunakan produk e-cecair yang mengandungi nikotin. Nikotin adalah bahan kimia yang berketagihan.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.