2023 Jentera dan Elektronik China Pertunjukan di Singapura ditutup - gabenor serantau dari China dilancarkan untuk memperluaskan pasaran dan kekal sebagai bahagian pasaran

2023-03-27    

Pertunjukan Jentera dan Elektronik China selama tiga hari (Singapura) ditutup hari ini di Pusat Konvensyen dan Pameran Marina Bay Sands di Singapura.截屏2023-03-24 下午7.26.22

Gambar itu adalah kawasan pendaftaran diri 2023 jentera dan elektronik China di Singapura. (Foto oleh Chen Bing)

Pameran ini dianjurkan bersama oleh China Chamber of Commerce untuk mengimport dan mengeksport jentera dan produk elektronik dan Dewan Perniagaan & Industri Cina Singapura, yang menarik lebih daripada 10 perusahaan pusat besar termasuk China State Construction Engineering Corporation (CSCEC), China Communications Company Company Terhad, China National Engineering Group Corporation Limited, Power Construction Corporation of China (Power China), China Energy Engineering Group Co., Ltd. (Energy China), dan lebih daripada 130 syarikat termasuk Haier, Ecovacs, JA Solar, Longi, Zhejiang Chint Electrics, Guangzhou Industrial Investment Holdings Group, Lingdu (Guangdong) dan Uniorange.

Terdapat empat zon pameran termasuk infrastruktur, peralatan rumah dan elektronik, kuasa elektrik dan tenaga baru, dan jentera perindustrian dalam pameran, dengan jumlah 431 kawasan pameran dan meliputi kawasan lebih daripada 8,000 meter persegi. Pameran ini bertujuan untuk mewujudkan tetingkap koperasi untuk mempamerkan pencapaian pembangunan pembuatan mewah China dan pelaburan asing, menggalakkan perdagangan dan pelaburan di kalangan negara-negara RCEP, dan membangunkan kerjasama antarabangsa di rantaian industri.

Beberapa jabatan perdagangan wilayah dan perbandaran China menganjurkan perusahaan tempatan untuk menghadiri pameran dan berkomunikasi dengan RCEP Regional yang dihadiri perusahaan dan pembeli profesional untuk belajar dari pengalaman maju antarabangsa, meningkatkan pembangunan mampan, peluang perniagaan dok, menandatangani pesanan dan memperluaskan pasaran.

截屏2023-03-24 下午7.27.07

Gambar itu adalah kawasan pameran Smart Home Haier. (Foto oleh Chen Bing)

Sebagai wilayah besar untuk mengimport dan mengeksport produk mekanikal dan elektrik di China, Jabatan Perdagangan Wilayah Shandong menganjurkan lebih daripada 30 peserta pameran seperti Haier Group, Zichai Power dan Dongying Cospower, meliputi peralatan rumah elektronik, jentera pintar, tenaga baru dan tenaga baru dan tenaga baru dan tenaga baru dan tenaga baru dan tenaga baru dan tenaga baru dan bidang lain. Haier memperlihatkan set lengkap penyelesaian untuk Smart Home, serta set high-end high-end jenama rumah mewah antarabangsa Casarte: Siri Connoisseur dan Siri Tahun Cahaya.

Jabatan Perdagangan Wilayah Fujian menganjurkan beberapa peserta pameran seperti Newland, Komunikasi Bintang-Net Fujian, Electric (NINGDE) dan Skytimes Green Energy. Produk-produk yang dilindungi seperti peranti yang boleh dipakai, panel pintar, pengiktirafan muka, penyimpanan tenaga bateri, peralatan penjanaan kuasa, pam air yang didorong oleh motor, penjagaan kesihatan pintar.

截屏2023-03-24 下午7.27.27

Gambar menunjukkan kawasan pameran Guizhou. (Foto oleh Chen Bing)

Delegasi Guizhou menganjurkan 30 perusahaan untuk mengambil bahagian dalam pameran itu, mempamerkan lebih daripada 80 kategori seperti peralatan penyelamatan kecemasan tanpa pemandu, komponen elektrik dan elektronik aeroangkasa, cip LCOS pengiraan digital dan barat timur, yang memperdalam pemahaman bersama antara Guizhou dan negara -negara yang berpartisipasi dan niat kerjasama yang dipromosikan.

Jabatan Perdagangan Provinsi Henan menganjurkan Kumpulan Peralatan Kejuruteraan Keretapi China, China Lucky Film Corporation, komponen auto Feilong, Wolong Electric Group dan lain -lain 13 perusahaan perdagangan luar biasa daerah yang berkumpul di Singapura, sekitar matlamat "memperluas pasaran, merebut pesanan, stabil Kongsi ", dan secara aktif mengambil bahagian dalam pelbagai promosi perdagangan dan aktiviti dok.

截屏2023-03-24 下午7.27.43

Gambar menunjukkan kawasan pameran di Zhuhai, Guangdong. (Foto Chen Bing)

Guangdong Zhuhai menganjurkan sejumlah 35 perusahaan dengan hampir 60 peserta pameran untuk mempromosikan jenama serantau Zhuhai, membantu perusahaan untuk berlabuh dengan sumber pasaran luar negara dan merebut pesanan untuk menstabilkan perdagangan luar negeri.

Zhejiang Yuyao adalah salah satu pangkalan pengeluaran untuk mengeksport peralatan rumah di China. Biro Perniagaan Yuyao City menganjurkan 11 perusahaan perkakas rumah terkemuka seperti Ningbo Fujia Industrial, Zhejiang Biyi Electric Appliance dan Ningbo Haiji Electric Appliance untuk mempamerkan dan sangat mengembangkan pasaran luar negara.

截屏2023-03-24 下午7.28.07

Gambar menunjukkan kawasan pameran tenaga hijau Longi. (Foto oleh Chen Bing)

Di samping itu, perusahaan terkemuka industri dari Beijing, Jiangsu, Guangdong, Shaanxi dan wilayah dan bandar -bandar lain juga membawa produk ke pameran. Syarikat PV terkemuka di China, Longi Green Energy, mempamerkan Hi-Mo 6, modul generasi baru berdasarkan teknologi sel HPBC kecekapan tinggi, yang juga modul generasi baru yang bergerak dari makmal ke pengeluaran besar-besaran, dan merupakan alat penjanaan kuasa yang benar " ". Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, JA Solar Technology telah secara aktif meletakkan pasaran luar negara termasuk Asia Tenggara, Australia, Tengah dan Amerika Selatan, dan lain-lain dan Pusat Konvensyen dan Pameran Marina Bay Sands di Singapura telah menggunakan modul PV kecekapan tinggi JA Solar Teknologi.

截屏2023-03-24 下午7.28.56

Gambar itu adalah modul fotovoltaik di bumbung Pusat Konvensyen dan Pameran Marina Bay Sands di Singapura. (Foto yang disediakan oleh syarikat)

Ecovacs Robotics memulakan debut di luar negara dengan lima kategori produknya, termasuk robot menyapu, robot pembersihan tingkap, robot pembersihan udara, robot memotong rumput dan robot pembersihan komersial. Lingdu juga membawa pelbagai robot pembersihan pintar baru, termasuk robot pembersihan dinding tirai tinggi pesawat yang memberi tumpuan kepada konsep "lebih selamat, lebih hijau, lebih cekap, lebih cekap tenaga". Difahamkan bahawa produk telah dihasilkan secara besar -besaran ke pasaran.

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.