Thu Feb 12
J.P. MorganTradeflow:革新您的交易體驗
Wed Feb 11
EP雅瑩攜東方美學深耕東南亞市場,以服飾為橋共迎新春
Mon Feb 09
2025-03-18
HaiPress

Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir
SEREMBAN,17 Mac - Masyarakat tidak perlu khuatir berhubung simulasi serangan pengganas yang diadakan di Politeknik Ungku Omar,tengah hari tadi.
Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir berkata,pihaknya mengambil maklum mengenai prosedur yang perlu dilihat bagi memastikan supaya semua persiapan dibuat dengan sebaiknya.
Jelas beliau,pihaknya akan mendapatkan laporan lanjut berhubung perkara itu daripada pihak Politeknik Ungku Omar.
"Seperti yang telah dijelaskan ia hanyalah merupakan satu latihan simulasi yang dibuat oleh pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM),pihak hospital dan sebagainya bagi kita membuat persiapan sekiranya ada hal-hal yang yang tidak diingini berlaku.
"Namun kita mengambil maklum tentang prosedur-prosedur yang perlu dilihat bagi memastikan supaya semua persiapan dibuat dengan elok," kata Dr Zambry selepas Program Karisma Pemikir Madani Siri 5 di Bandar Enstek Nilai.