Thu Feb 12
J.P. MorganTradeflow:革新您的交易體驗
Wed Feb 11
EP雅瑩攜東方美學深耕東南亞市場,以服飾為橋共迎新春
Mon Feb 09
2024-08-29
berita.rtm.gov.my
HaiPress

Fahmi Fadzil ditemui media ketika ketika raptai penuh Hari Kebangsaan Ke-67 di Putrajaya / FOTO RTM
PUTRAJAYA,29 Ogos- Raptai penuh sambutan Hari Kebangsaan Ke-67 di Putrajaya yang berlangsung hari ini,berjalan lancar.
Menteri Komunikasi,Fahmi Fadzil berkata persiapan rapi telah dilakukan dengan bahang kemeriahan sambutan juga kian terasa.
"Kita jangkakan segala persiapan ini akan membuahkan hasil yang cukup positif pada hari Sabtu dan saya doakan semoga semua persiapan dan juga perjalanan acara nanti berjalan dengan baik dan lancar.
"Setakat ini tidak ada apa-apa isu,mungkin ada sedikit koordinasi yang kita boleh tambah baik dan saya telah maklumkan kepada pasukan untuk melancarkan lagi,"katanya.
Beliau berkata demikian kepada pemberita ketika raptai penuh Hari Kebangsaan Ke-67 di Putrajaya.
Persembahan acara perbarisan dan perarakan Hari Kebangsaan 2024 bertemakan "Malaysia MADANI: Jiwa Merdeka" itu dijangka berlangsung selama dua jam,antara lain menampilkan 25 pancaragam,479 aset ketenteraan dan pertunjukan udara. Ia dijayakan kira-kira 17,000 peserta daripada 59 kontinjen.